Vi er kvalitetsbevidste og går op I at overholde aftaler

Om M-Clean

Hvem er vi?

M-clean har eksisteret siden 2004. hvor indehaver Morten Svendsen, valgte at stoppe sit faglærte arbejde som elektriker, og skiftede branche.

Helt fra starten var der masser af arbejde og kundekartoteket har siden vokset sig større.

I dag betjener vi ca. 1100 kunder i faste after og ingen er for små, heller ingen for store!

I 2016 besluttede vi os for at forsøge med en udvidelse. Derfor købte vi kundekartoteket fra et enkeltmandsfirma som ikke længere ønskede at fungere som vinduespudser.

Hertil er Lennart Chrisrtensen og Rasmus Østergaard deltidsansat. De har henholdsvis 25 og 12 års erfaring som selvstændige inden for brachen men har nu slået sig sammen med Morten.

Hvor holder vi til?

Vi har udgangspunkt i Biersted og Aalborg. Derfor befinder de fleste af vores kunder sig i Aalborg, Aabybro og Nørresundby samt oplandsbyerne nord og syd for fjorden. Men vi vil naturligvis også gerne høre fra dig, hvis du bor længere væk.

Vi tager kun kunder ind til faste aftaler!

Hvordan?

Vinduer i 1. sals højde kan vi nå med stige. Men vi giver gerne tilbud på opgaver højere oppe også. Enten klarer vi abejdet indefra (afhængigt af vinduestypen), eller udefra med vaskeanlæg, eller med lift.

For at din virksomhed kan fremstå bedst muligt, tilbyder vi naturligvis også indvendig vinduespolering. Hver 3. eller 4. måned, passer til de flestes behov.

Vi pudser også indvendigt hos en del af vores private kunder. De fleste siger til efter behov, men vi aftaler også gerne en fast ordning.

Privatlivspolitik

Læs mere om vores privatlivspolitik her.