Vi er kvalitetsbevidste og går op I at overholde aftaler

Vinduespudsning i Aalborg, Aabybro, Nørresundby og omegn

Hvad koster det at få pudset vinduer?

Grundpriser for vinduespudsning

1-10 ruder: 12,5 kr./rude
11-15 ruder: 10 kr./rude
16-25 ruder: 8,5 kr./rude
26-35 ruder: 7,5 kr./rude

Højdetillæg

Høj stue: 40 kr
1. Sal: 70 kr
2. Sal: 125 kr
3. Sal: 175 kr.

Din lokale vinduespudser

Søger du en vinduespudser? Hos M- Clean tilbyder vi professionel vinduespudsning i Aalborg, Aabybro og Nørresundby.

Læs mere om vinduespudsning.

Bemærk:

  • Ruder under 50 x 50 cm, tælles kun for 0,5 rude
  • Ruder over 150 cm på det ene led og over 75 cm på det andet tæller for 1,5 rude.
  • Ruder der på begge led over 150 cm tæller for 2 ruder.
  • Højdetillægget findes udefra boligens højestsiddende vindue.
  • Prislisten gælder ikke for veluxvinduer (skråvinduer). Sandsynligvis kan vi også godt vaske disse, alt efter hvordan og hvor højt de sidder. Spørge os endelig for en vurdering af det og pris.
  • Prislisten gælder ikke for vinduer på altan eller lign. Vi vil gerne se på disse og give et bud på hvordan vi bedst kommer til dem og prisen herpå.
  • Priserne gælder ved en fast aftale hver 4. uge.
    Ved en aftale hver 8. uge tillægges 15%

Vi kommer også meget gerne forbi og fortager optællingen og giver et helt uforpligtende tilbud.

Man er også meget velkommen til at sende en mail med billeder af boligen til info@m-clean.dk, som vi giver tilbudet ud fra. De bør tages udefra og i god afstand af boligen og sådan at alle vinduer kan ses. Dette er en nem og hurtig måde at få et tilbud på opgaven.

Vask af rammer er naturligvis også en mulighed, men er ikke som udgangspunkt inkluderet i priserne. Det skyldes at rammers udformning variere meget og tidsforbruget dermed også variere. Spørg os gerne for en pris – det kan være helt ned til 25 kr. ekstra. Send evt. billede på mail info@m-clean.dk.

Håndværkerfradrag ved vinduespudsning

Med håndværkerfradrag kan man få fradrag for vinduespoleringen. Man skal selv indberette udgiften til skat. Læs mere om håndværkerfradag her.

Vinduespudsning hos erhverv

Vi har mange trofaste erhvervskunder som har brugt os i mange år. Det skyldes helt sikkert vores gode omdømme og at vi er kendt for punktlighed og vinduespudsning i høj kvalitet. Denne service vil vi også gerne give hos jer. Vi kommer som I ønsker og er det en bestemt dag eller tidspunkt, efterkommer vi dette så vidt det er muligt.

Tilbudet på vinduespudsning kan skrues sammen alt efter jeres behov. Alle vinduer op til første sal kan pudses udvendig fra en stige. Vinduer der sidder højere oppe kan som regel tages indefra, eller udefra med rent-vands-anlæg (vaskeanlæg), eller fra en lift. Lad os komme og kigge på opgaven og give et uforpligtende tilbud.

Vinduespudsning hos private

Vores største kundegruppe er private. Vi vil meget gerne give dig et gratis og helt forpligtigende tilbud på vinduespudsning. Ring, mail, SMS eller benyt kontaktformularen og vi er hos dig med tilbud hurtigst muligt. Vi er kvalitetsbevidste og går meget op i at overholde aftaler.

Vi kan aftale udvendig vinduespolering med et fast interval, eksempelvis hver fjerde eller ottende uge, alt efter behov og ønsker. Vi behøver ikke at lave fast aftale om indvendig vinduespolering. Vi har udgangspunkt i Aabybro, Nørresundby og Aalborg. Derfor befinder de fleste af vores kunder sig i området heromkring, men arbejdsområdet strækker sig fra Kongerslev i syd, til Brønderslev i nord.

Kontakt os for at høre mere om vinduespudsning

Vil du gerne have et uforpligtende tilbud på vinduespudsning i Aalborg, Aabybro, Nørresundby og omegn eller vil du blot høre mere om vores service? Så er du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon 70 60 53 80, sende en mail til info@m-clean.dk eller udfylde vores kontaktformular.